Christoffer Lundgren

Christoffer Lundgren är platsansvarig och säljare i Valbo


Fyll i dina uppgifter i något av formulären på den här sidan eller kontakta Christoffer för en kostnadsfri fuktkontroll!

Christoffer tog steget och blev franchisetagare i Gävleborg

Vilken är den främsta anledningen till att du blev franchisetagare hos Gårdsmark?

Christoffer fastnade för Gårdsmarks affärsidé, tänk och ansvarstagande, samt att kunna bli egenföretagare med ett seriöst helhets koncept. Att kunna påverka och styra mina egna arbetsdagar är något jag alltid velat gjort, samtidigt kunna få möjlighet att bygga upp ett nytt ben i gårdsmarks resa.

Vad har du för målsättning de kommande åren som franchisetagare hos Gårdsmark?

Hjälpa till att stärka Gårdsmarks varumärke ytterligare i gästrikland, samt att få bygga en egen kundkrets med nöjda och positiva kunder.


Varför valde du dräneringsbranschen? 

Jag gick igång på tanken att få kunna hjälpa till och anpassa samt ta fram lösningar för kunderna för att få ett sundare och ett mer välmående hem. 


Vilka styrkor har du som franchisetagare?

Mitt sociala engagemang samt mitt otroliga ansvarstagande kommer bli det som kommer hjälpa mig att lyckas som franchisetagare.

  • Driven, nyfiken, social och ansvarstagande.

Vad är det bästa med att vara franchisetagare hos Gårdsmark?

Det är otroligt givande och inspirerande att få vara med i detta härliga gäng och samtidigt få chansen att lära sig av dessa duktiga entreprenörer. Både på resan och utvecklingen av Gårdsmark men att själv få vara företagare och växa. Både som person, ledare och som egenföretagare.

Artikel skrevs först på Dränera Hus Gästrikland


Kontakta oss för en kostnadsfri fuktmätning!

Vi erbjuder alltid kostnadsfri fuktmätning av din källare innan vi lämnar offert på en komplett dränering av ditt hus i Valbo! Det enda du behöver göra är att kontakta oss via formuläret, så löser vi resten!