Enskilda Avlopp

Enskilda Avlopp

Vår största prioritering på Dränering Valbo är att du som kund ska känna dig trygg med våra tjänster när du anlitar oss. Vi har valt att fokusera på några få tjänster och göra dessa oerhört bra för privatpersoner i Gävleborgs län. Gårdsmark Gävleborg är riktigt duktiga på enskilt avlopp och kan hjälpa just dig och ditt hem i Gävleborgs län.


Hur fungerar ett enskilt avlopp? Det är viktigt att ha ett fullt fungerande avlopp – både för dig och för miljön. En ej fungerande anläggning måste repareras snarast. Du har som fastighetsägare ansvar för att ditt dricksvatten håller god kvalitet samt att din avloppsanläggning har giltigt tillstånd och klarar kraven gällande rening. Är du osäker på om ditt enskilda avlopp håller kraven för Gävleborgs län? Kontakta oss genom formulären på hemsidan så kommer en yrkesman från Gårdsmark Gävleborg kontakta dig inom kort.


Vi erbjuder även dränering – klicka dig vidare nedan för att läsa mer om husdräneringar.


Fler tjänster vi utför

Få en kostnadsfri fuktmätning av din villa i Gästrikland!

Fyll gärna i dina kontaktuppgifter nedan så bokar vi in ett möte och därefter kommer hem till dig och går igenom källaren, kostnadsfritt.