Kontakta oss med din frågor kring dränering

Kontakta oss med din frågor kring dränering

Vi på Gårdsmark har genom åren skaffat oss gedigen erfarenhet och kompetens inom dränering. Kontakta vår personal i Valbo för professionell hjälp!

Står du inför en dränering av ditt hus i Valbo eller har du frågor och funderingar kring enskilt avlopp? Då har du kommit rätt! Vi på Gårdsmark är väldigt duktiga på det vi gör och arbetar alltid med kundens önskemål i fokus! 

Kostnadsfri fuktkontroll av din källare

Det är inte ovanligt att det finns fukt i en källare. En tydlig indikation på detta är att färgen på väggarna har börjat lossna eller att det finns en dov och unken lukt. Men istället för att anta eller gissa så utför vi alltid en kostnadsfri fuktkontroll av din källare innan vi lämnar offert på dränering av just ditt hus i Valbo.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in kostnadsfri fuktmätning hemma hos dig!  

Kontakta oss för en kostnadsfri fuktmätning!

Vi erbjuder alltid kostnadsfri fuktmätning av din källare innan vi lämnar offert på en komplett dränering av ditt hus i Valbo! Det enda du behöver göra är att kontakta oss via formuläret, så löser vi resten! 

Vi på Gårdsmark är stolta över våra recensioner 

Det är få saker som gör oss så glada som när en kund blir riktigt nöjd med sin dränering i Valbo. Nu ser vi fram emot att få göra dig lika nöjd!  
Recension från Erika Axmark
Vår källare är som ny! Toppen bra företag. Grävarna trevliga och lyhörda när vi hade funderingar. Rekommenderar starkt.
Erika Axmark
Recension från Peter Odén
Gårdsmark gjorde klart med dräneringen i Januari 2021, lyssnade mycket på vänner och bekanta som dränerat, och Vart rekomenderad Gårdsmark och idag ångrar jag inte mitt val, bäst garantier, bäst kommunikation, men bäst av allt är att slippa ha ett dräneringsbehov och att källaren blivit torrare, mögellukten försvunnit. kan närsomhelst rekommendera vemsomhelst trots att dem inte är billigast på marknaden.
Peter Odén
Recension från Eric Van Der Laan
Ett suveränt företag. Jobbar snabbt och effektivt. Förklarar varje delmoment dom gör och gör det lilla extra som dom inte behöver, som att fixa en brunn vid min värmepump. Väl värt pengarna det kostar. Trevligt bemötande även om arbetsförhållandena ibland inte var dom bästa (ihållande regn som gjorde allt till lera).
Eric Van Der Laan